Viziune

10 Motive pentru care merita sa sustii USL

 

1. USL A INTELES SI VA ASUMA REVENDICARILE “PIETEI”

Prin protestele organizate in Piata Universitatii si peste tot in tara, romanii ne-au dat o lectie care trebuie sa ne schimbe radical modul in care facem politica. USL a inteles mesajul strazii si, tocmai de aceea, revendicarile oamenilor din “Piata” sunt si ale noastre. 2012 este anul in care romanii isi iau tara inapoi!

2. VOM CREA PESTE 1 MILION DE NOI LOCURI DE MUNCA, IN SPECIAL PENTRU TINERI

Stim ca vrei sa muncesti! Boc si Basescu au taiat joburile si au sugrumat mediul privat. Noi venim si schimbam situatia asta! Afla cum cream 1 milion de noi joburi!

3. VOM RELANSA ECONOMIA

Aruncam la cos austeritatea PDL si implementam modelul cresterii economice. Ce inseamna asta? Mai multe joburi, mai putine taxe. Mai multa economie, mai putina birocratie. Mai multe investitii si fonduri europene, mai putine imprumuturi. Taxam luxul, incurajam munca. Contam si pe tine!

4. SUNTEM SINGURII CAPABILI SA II OPRIM PE BASESCU, UDREA, BOC & CO.

Romania se afla, pana nu demult, pe mana unor incompetenti cu o inclinatie irezistibila pentru furt. Oameni care au dezvoltat o adevarata retea mafiota. O grupare care si-a impartit tara pe zone de influenta. USL este singura forta care poate pune stop abuzurilor comise de PDL. Alatura-te luptei noastre!

5. AVEM O NOUA GENERATIE DE LIDERI, OAMENI TINERI FARA LEGATURA CU COMUNISMUL

Ironia sortii face ca un fost comunist cu carnet de partid, Traian Basescu, sa fie cel care a condamnat regimul de dinainte de ’89. USL propune doi lideri care nu au nicio legatura cu regimul comunist. Venim cu o echipa de conducere tanara, rupta de trecut, formata din Victor Ponta si Crin Antonescu!

6. PEDEPSIM VINOVATII PENTRU CEEA CE S-A INTAMPLAT IN ACESTI ANI IN ROMANIA

Fosta putere PDL, prin clientela de partid care facea afaceri si averi colosale sub umbrela portocalie, este vinovata pentru dezastrul din Romania. USL vrea ca vinovatii dovediti in Justitie ca te-au furat sa fie pedepsiti. Fii alaturi de noi!

7. VOM STI SA CONSTRUIM MARI PROIECTE PENTRU ROMANIA

Relansam marile investitii in infrastructura nationala si locala. Sprijinim cofinantarea si cheltuielile neeligibile pentru proiectele cu finantare externa.

8. SCOATEM TARA DIN IZOLAREA ACTUALA

Romania era, pana nu demult, mai izolata ca niciodata la nivel extern. Din cauza guvernelor PDL, romanii ajunsesera sa fie considerati cetateni de mana a doua in Europa. USL va schimba situatia actuala. Vrem sa te recomanzi cetatean roman in Europa si sa te simti cetatean european in propria ta tara!

9. II PROTEJAM PE ROMANII CARE MUNCESC IN UNIUNEA EUROPEANA.

Romanii ce muncesc in afara tarii au fost supusi prea multor abuzuri! Prea multe tari europene au gasit in concetatenii nostri tapi ispasitori pe nedrept. Iar fostele guvernari PDL le-au intors spatele. USL isi face o prioritate din protejarea milioanelor de romani ce muncesc in statele membre UE si va apara onoarea tarii si a romanilor de pretutindeni.

10. USL VA OPRI CORUPTIA DIN VAMI, ADUCAND VAMESI DIN UNIUNEA EUROPEANA

Capitalul de credibilitate al Romaniei in Uniunea Europeana este foarte redus din cauza fostelor guvernari PDL. Acestea nu au combatut sistemul mafiot din vami, ci l-au sustinut pentru a beneficia de pe urma sa. Vom stopa hotia si vom aduce vamesi si experti din UE. Afla cum taiem tentaculele coruptiei PDL!

Be Sociable, Share!